Здравете читатели,

 

Имам щастието да ви запозная с новото издание на сайта "РАЗКАЗИТЕ".

Впрочем това е неговото четвърто издание.

Предишните бяха разработвани на платформите Joomla и WordPress.

Опитът ме научи, че ползването на тези платформи носи голяма доза несигурност, податливост на хакерски атаки и вирусни зарази. Поради това се върнах на старата, изпитана платформа HTML&CSS.

Всички адреси, които виждате по-долу са адреси на безплатни хостинги и безплатни субдомейни. Това е засега единственият начин да се поддържа напълно безплатен сайт. Този метод създава и несигурност, защото доставчиците по свое усмотрение(те са собственици)решават в кой момент да закрият акаунта и сайтът престава да съществува на познатия адрес. Мое задължение обаче е да ви информирам своевременно за промяната в адресите. Поради това "Разказите" има 3 различни адреса, от които винаги можете да узнаете за настъпилите изменения.

Това е по техническата част.

Що се отнася до съдържанието на "Разказите", нещата си остават същите. В сайта преобладават българските автори. Участието става посредством писмо по е-майл до мен и личната ми преценка за автора и творбата му. Не се приемат творби съдържащи нецензурни изрази, персонални обиди, теми с насилие, расова или религиозна омраза. Творбите написани неграмотно, с много граматически и стилови грешки се отхвърлят. Особено много ценя разказите, които реално пресъздават живота във всичките му форми.

 

Ще се радвам на всяко ваше мнение и препоръка, с което бихте могли да помогнете за по-доброто водене и лице на сайта.

 

Е-майл: razkazite@abv.bg

 

Накрая, искам да ви пожелая приятни мигове пред страниците на РАЗКАЗИТЕ!

 

Искрено ваш,

Алекс Болдин

 

Сайтът "Разказите" можете да откриете на следните адреси:

 

http://razkazite.eu - за България и чужбина

http://razkazite.atwebpages.com - за България и чужбина

http://razkazite.byethost7.com - за България и чужбина